به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، بهروز زلالی ظهر چهارشنبه در نشست خبری در محل این اداره کل اظهار داشت: این رقم بالغ بر 36 هزار خانوار در قالب 90 هزار نفر را شامل می شود.
وی افزود: از این تعداد خانوار، 53 درصد با سرپرستی زنان و 47 درصد نیز به دلیل بیماری و از کار افتادگی با سرپرستی مردان تحت حمایت قرار دارند.
مدیرکل کمیته امداد استان پرداخت مستمری، خدمات بهداشتی و درمانی، عمرانی، فرهنگی، اجرای آموزشهای فنی و حرفه ای، پرداخت وام قرض الحسنه، آزادی زندانیان، تامین جهیزیه، خدمات مشاوره و حقوقی و... را از جمله خدمات ارایه شده به این افراد عنوان کرد.
وی با بیان اینکه در سال 88 بیش از 450 میلیارد ریال در قالب این خدمات به افراد تحت پوشش پرداخت شده است، تصریح کرد: 40 میلیارد ریال از این اعتبار از محل مشارکت مردمی و مابقی نیز از محل اعتبارات استانی و ملی تامین شده است.
زلالی اضافه کرد: از این رقم 80 درصد یعنی 360 میلیارد ریال به صورت بلاعوض در جهت تامین معیشت و سلامی خانواده و 90 میلیارد ریال نیز در قالب وامهای مختلف نظیر اشتغال در راستای توانمندسازی خانوارها پرداخت شده است.
وی ابراز داشت: علاوه بر این بالغ بر پنج هزار خانوار در قالب 13 هزار نفر به دلیل مشکلاتی ناشی از هزینه های درمانی، معیشتی، کمک ازدواج و... از حمایتهای مادی و معنوی این نهاد بهره مند شده اند.
این مسئول با بیان اینکه از مجموع 36 هزار خانوار زیر پوشش 22 هزار خانوار به تعداد یک یا دو نفر با سنین بالا و از کار افتاده دائم در قالب طرح شهید رجایی و به صورت تحت پوشش قرار دارد، یار آور شد: برای 13 هزار خانوار از 14 هزار خانوار باقی مانده نیز زمینه های اشتغال ایجاد شده است.
وی به شناسایی، بهره مندی از آموزشهای لازم و پرداخت وام در راستای ایجاد اشتغال برای افراد تحت پوشش کمیته امداد اشاره کرد و افزود: مشاغل کوچک خانگی از قبیل کاشت گیاهان دارویی، کشت زعفران، قالی بافی، پردرش بوقلمون و... از جمله زمینه های حمایت این نهاد برای ایجاد اشتغال افراد تحت پدشش است.
زلالی در پایان خواستار توسعه مشارکتهای مردمی در خصوص افزایش خدمات و حمایتهای کمیته امداد استان شد و خاطر نشان کرد: بخش اعظمی از نیازهای این خانواده ها نظیر فرهنگی، رسیدگی به ایتام، ایجاد اشتغال پایدار و... نیازمند حمایت و مشارکت مردم خیر اردبیل می باشد.
نظر شما